Reviews

Een paar ervaringen

format_quote

Liesbet zocht samen met mij naar een manier om te studeren waarbij ik me goed voelde, zonder over mijn limieten te gaan. Ik vond het heel prettig, het voelde niet als de andere studiebegeleidingen die ik al heb gevolgd waar ze gewoon de standaarddingen overlopen. Liesbet leeft mee en luistert ├ęcht.

K.D.W. (20 jaar)

format_quote

De persoonlijke aanpak vind ik echt super. Er wordt geluisterd en je voelt je begrepen. Je leert nieuwe dingen en/of ziet dingen die er misschien altijd al waren maar waar je nooit echt oplette zoals je talenten. Ik ben echt super dankbaar dat Liesbet mij geholpen heeft op mijn pad naar meer zelfvertrouwen. Dankzij dat durf ik belangrijke keuzes te maken en nog zoveel meer.

L.E. 15 jaar

format_quote

Aanrader voor iedereen die 'anders' is: Ik dacht vaak dat niemand was zoals ik en dat ik alleen was. Daardoor dacht ik soms dat ik me aanstelde en gewoon dramatisch was. Dit kamp heeft me laten realiseren dat ik niet alleen ben. Het gaf me comfort en rust alsof ik mijn leven doorging met 100 kilogram aan elke voet en dat die eindelijk weg zijn.

W. 16 jaar, deelnemer REBOOST!

format_quote

Liesbet verliest zich niet in analyses of verklaringen, maar wil mee op zoek gaan naar 'wat helpt'. Zo blijft het praktisch en haalbaar. 'En wat ga je daar nu mee doen?' was voor mij een zeer sterke vraag die zorgde dat ik uit mijn 'wolk' van gedachten kon komen om concrete dingen te ondernemen die me vooruit hielpen.

K. 40 jaar

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x